Gå til hovedindhold

Maj

Iværksætterrejsen: “Vi sad med følelsen af, at det hele var ved at smuldre mellem hænderne på os.”

Healthtech-startuppen MedicQuant var igennem flere op- og nedture, før de landede deres første investering. Nu er målet at indtage det amerikanske og europæiske marked inden for få år.

Aarhus Vands bestyrelse kåret som landets bedste offentlige bestyrelse

Der er 4.000 offentlige bestyrelser i Danmark, og Aarhus Vands bestyrelse kan nu kalde sig årets bedste. Det er Forum for Offentlige Bestyrelser, der i dag har uddelt ”Årets Offentlige bestyrelsespris”, og den gik til bestyrelsen i det aarhusianske vandselskab.

Spændende ændring af indkøbsvaner skal nedbringe CO2 i Aarhus

Nu er det slut med at få leveret kuglepenne og papir flere gange om ugen for 10 offentlige institutioner i Aarhus. Ved kun at modtage én ugentlig levering fra firmaet Lyreco, er antallet af leveringer reduceret med 10 %. Forsøget er sat i gang i regi af Klimaalliancen Aarhus med henblik på at reducere CO2-udledningen i Aarhus.

Erhvervsminister Morten Bødskov besøgte Aarhus Vand

Et besøg af Erhvervsminister Morten Bødskov bød på dialog om, hvordan vi udnytter det momentum som Midtjylland har som epicenter for udvikling af dansk vandteknologi. Aarhus Vand sætter i den forbindelse egen infrastruktur i spil og tilbyder test og demonstration.

Tre nye it-bacheloruddannelser på engelsk

Fremover kommer endnu flere til at tale engelsk på Aarhus Universitet, vi har nemlig fået uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds godkendelse til ​​​​​​​at åbne tre nye it-bacheloruddannelser på engelsk i Aarhus.

Et boost til energibranchen i Aarhus og den grønne omstilling globalt

I denne uge åbnede CoRE, som er et nyt internationalt forskningscenter indenfor klima- og energiøkonomi ved Aarhus Universitet.