Visionen bag Aarhus Investor Summit er at skabe et mødested, hvor investorer fra hele spektret - fra soft funding til internationale venturefonde – knyttes tættere sammen og bliver præsenteret for det massive investeringspotentiale, som ligger i regionens mange startups, spinout-virksomheder og vækstvirksomheder.

Aktiviteterne samler sig om to årlige konferencer, hvor den ene har fokus på investeringer i skalerbare startups i bred forstand, mens den anden specifikt fokuserer på forskningsbaserede startups og spinout-virksomheder fra regionens videns- og forskningsmiljøer. Formålet med de to summits er at understøtte videndeling og netværk investorerne imellem samt give kapitalsøgende startups mulighed for at pitche. Foruden de to hovedarrangementer afholdes hen over året en række mindre arrangementer og events for startupøkosystemet i samarbejde med partnerne.

I 2021 tæller partnerkredsen foruden INCUBA A/S: Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Vækstfonden, DLA Piper, Danske Bank, Danish Business Angels og Potter Clarkson.