Gå til hovedindhold

Startups, scaleups, virksomheder og investorer

Stærk arbejdskraft og en lang række styrkepositioner gør Aarhus til et attraktivt sted at starte ny virksomhed, udvide eller investere i.

  • Læs op

Indhold

    Store dele af væksten i Aarhus Kommune skyldes et fremadstormende startup- og scaleupmiljø, herunder desuden en del spin-offs fra Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser.

    Dynamiske iværksættermiljøer såsom The Kitchen hos Aarhus Universitet, VIA University Colleges studentervæksthus og Grow hos Erhvervsakademi Aarhus formår at etablere initiativer, der skaber nye, innovative ideer, lige fra komposterbare potteplanter til Fintech virksomheder og højteknologiske, bæredygtige produktionsanlæg, der kan omdanne bildæk og slam fra rensningsanlæg til biogas, gødning og bio-olie. Samtidig findes der i Aarhus Kommune gode muligheder for at etablere sin virksomhed i en af byens mange kontorfællesskaber og forskerparker, hvor virksomheder deler viden og inspiration på tværs af brancher og størrelser.

    Aarhus er en by med mange unge mennesker, der tør satse energi og ressourcer på nye ideer. Samtidig sidder Aarhus på en bred og velfunderet base af etablerede virksomheder i alle størrelser, lige fra den lokale smed, der har specialiseret sig i pumper til vindmøller, til internationale virksomheder, der handler med strøm, mejeriprodukter eller bæredygtig energiforsyning. Dermed tegner Aarhus et billede af en driftig by med masser af energi og kæmpestort potentiale for både lokale, nationale og internationale investorer.

    Sidst opdateret: 18. september 2023