Gå til hovedindhold

Nyheder

214 resultater

Lokalplan godkendt: Vejen banet for byggeri af ”Nyt stadion i Aarhus”

07. dec. 2023

Aarhus Byråd har nu vedtaget en lokalplan for byens nye fodboldstadion på den ikoniske placering for enden af Stadion Allé. Byggeriet går i gang i begyndelsen af det nye år.

Borgmesteren overrækker togpenge på Aarhus Hovedbanegård

05. dec. 2023

Julen er fyldt med gode traditioner, og en af dem er, når borgmester Jacob Bundsgaard onsdag i denne uge overrækker togpenge til en række velgørende organisationer. Pengene kommer fra de mange børn og barnlige sjæle, som i det forløbne år har fornøjet sig med den populære modeljernbane på Aarhus Hovedbanegård.

Nye regler i Aarhus: Højst 1 minuts tomgang

28. nov. 2023

For at mindske luftforurening og bilstøj har Aarhus Byråd besluttet, at det nu kun er tilladt at holde i tomgang i op til 1 minut i hele Aarhus Kommune. Det gælder, uanset om du kører i varevogn, lastbil, bus, taxa, personbil, motorcykel eller knallert, og det gælder på både offentlige og private områder.

Fire entreprenør-teams kan byde på at bygge nyt atletikstadion og Sportens Hus

28. nov. 2023

Det rekreative område Kongelunden i Aarhus skal have en moderne og sammenhængende idrætsby med moderne og åbne faciliteter. Fire teams er nu prækvalificeret til at afgive tilbud på opførelsen af et nyt atletikstadion og faciliteter til bl.a. elite- og talentsport.

Borgmester og rådmand i Ukraine med hjælpe-program

28. nov. 2023

En større delegation af specialister, erhvervsfolk og embedsfolk er med borgmesteren og Teknik- og Miljørådmanden i spidsen i disse dage på besøg i Lviv for at forberede den direkte hjælp til venskabsbyen i det vestlige Ukraine.

Aarhus Havn skal omdannes til aktieselskab

27. nov. 2023
Borgmesterens Afdeling

Danmarks vigtigste erhvervshavn, Aarhus Havn, skal i lighed med andre af landets store havne være et aktieselskab i stedet for en kommunal selvstyrehavn.