Gå til hovedindhold

December 2022

Vestas og KONSTANT Net vinder prestigefyldt klimapris med nytænkende batteriløsning

En innovativ batteriløsning, der lagrer vedvarende energi lokalt, sikrer Vestas og KONSTANT Net klimahædersprisen

Ministerliste tredobler antallet af østjysk valgte ministre

Den nye regering er i dag præsenteret på Amalienborg efter grundige regeringsforhandlinger siden folketingsvalget. Borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard bemærker en række aarhusianske og østjyske aftryk i regeringsgrundlaget

Rains bygger nyt hovedkontor i Lisbjerg

Den aarhusianske modevirksomhed Rains, som i 10 år har specialiseret sig i regntøj, bygger et nyt stort domicil i Lisbjerg, som giver plads til en tredobling af virksomhedens medarbejdere.

Zaha Hadid vinder konkurrence om nyt stadion i Aarhus

Spændingen er endelig udløst for de mange aarhusianske fodboldfans og andre, der har ventet med længsel på afsløringen af Aarhus’ nye fodboldstadion. Det bliver den verdenskendte London-baserede tegnestue Zaha Hadid Architects, der bliver arkitekt på Aarhus’ nye fodboldkatedral.

Kommuner vil have mere liv under havoverfladen

Bedre miljø og natur i Kattegat kræver bredt forankrede indsatser. Derfor går Norddjurs, Syddjurs, Samsø, Aarhus, Odder og Horsens Kommuner nu sammen i et nyt samarbejde, der skal øge biodiversiteten og naturtilstanden i den østjyske del af Kattegat.

Aarhus i offensiven for cybersikkerhed

Et kraftcenter for forskning, innovation og erhvervsudvikling skal bringe Danmark i front inden for cybersikkerhed. Målet er at beskytte både virksomheder og offentlige institutioner mod digitale angreb.