Gå til hovedindhold

November 2022

11 resultater

AUH er et af Europas førende universitetshospitaler

Aarhus Universitetshospital er netop blevet optaget i 'The European University Hospital Alliance', som består af Europas førende universitetshospitaler.

Inkubatormiljøet i The Spring byder velkommen til den første scaleup

Aguardio, der har specialiseret sig i bæredygtige løsninger indenfor vandteknologi, er den første scaleup, som flytter ind i det nye inkubatormiljø i The Spring. Og der er store planer for The Spring - det nye danske innovationsdistrikt for vandteknologi, som er under udvikling i Aarhus Syd.

Martin Thim modtog klimafaklen i sommeren 2022

Martin Thim, som overtog klimafaklen fra Steffen Max Høgh, er en aarhusiansk ildsjæl. Han har arbejdet med bæredygtig udvikling - først som medstifter af bureauet WorldPerfect, der arbejder med bæredygtighed som innovationsredskab, og senere som Sustainability Manager for Northside Festival.

Jobrekord i aarhusiansk arkitektbranche

Arkitektbranchen i Aarhus består både af etablerede og anerkendte aktører, men også af et vækstlag, der på mange måder udgør grundstenen i aarhusiansk arkitektur. I 2021 blev der sat jobrekord for den aarhusianske arkitektbranche, og i 2022 vedtog byrådet en ny arkitekturpolitik, der også sætter fokus på erhvervet.

Jobmesse for internationale aarhusianere

For syvende år i træk slog Aarhus Rådhus dørene op for jobmessen International Company Day. Ved jobmessen International Company Day kunne hundredvis af international studerende, dimittender, partnere og højtuddannede fra Ukraine komme i direkte kontakt med virksomheder, der søgte internationale talenter i deres organisationer.

Flere fællesskaber indenfor cybersikkerhed kan fastholde interessen hos kommende medarbejdere

Det er en stor udfordring at uddanne tilstrækkelig med arbejdskraft indenfor cybersikkerhed. Problemet bliver ikke mindre af, at de cyberkriminelle bliver dygtigere, imens samfundets stigende krav til sikkerheden øger danske virksomheders behov for flere ansatte.