Gå til hovedindhold

2024

Aarhus får nyt atletikstadion og Sportens Hus med åbenhed og genbrug

Vinderen af konkurrencen om et nyt atletikstadion og Sportens Hus i Kongelunden, Aarhus er fundet. Elite-atleter og motionister kan se frem til et projekt, hvor sporten er i centrum og synlig – og med fokus på genbrug.

Aarhus Vand indgår samarbejde med Singapore

I Singapore arbejder forsyningen under ekstreme forhold med lidt plads, knaphed på vand og skybrudsregn. Løsningerne er tilsvarende højteknologiske og værd at lade sig inspirere af. Derfor har Aarhus Vand underskrevet en samarbejdsaftale med PUB Singapore.

Milliondonation styrker retail og cybersikkerhed i Aarhus

Identitetstyveri, databrud og ransomware-angreb, hvor kriminelle forlanger løsesummer for at frigive data, er blevet hverdag for mange danske butikskæder. Derfor donerer Købmand Ferdinand Sallings Mindefond 4,8 mio. kr. ind i et 3-årigt samarbejde med Security Tech Space og Aarhus Universitet, som skal gøre retailbranchen mere robust over for det stigende trusselsniveau.

Juni

Juni

AI-startup rejser endnu engang tocifret millioninvestering

Aarhusianske Capturi har sikret sig medvind fra et investeringssyndikat, som kommer efter, at de på kort tid har skabt imponerende resultater. Den friske kapital er endnu et skridt mod resten af det europæiske marked.

Hurtigvoksende startup bliver en del af Googles accelerator program

Aarhusianske Hakio udbyder en maskinlæringsplatform til at håndtere voksende et affaldsproblem i modeindustrien. Nu skal Google hjælpe med at skalere.