Gå til hovedindhold

Aarhus Investor Summit

Aarhus Investor Summit er en lokalt forankret investorplatform, der tiltrækker lokale, nationale og internationale investorer med fokus på startups og scaleups. Initiativet ejes og drives af forskerparken INCUBA A/S i samarbejde med en bred partnerkreds, hvori Aarhus Kommune indgår.

 • Læs op

Indhold

  Visionen bag Aarhus Investor Summit er at skabe et mødested, hvor investorer fra hele spektret - fra soft funding til internationale venturefonde – knyttes tættere sammen og bliver præsenteret for det massive investeringspotentiale, som ligger i regionens mange startups, spinout-virksomheder og vækstvirksomheder.

  Aktiviteterne samler sig om to årlige konferencer, hvor den ene har fokus på investeringer i skalerbare startups i bred forstand, mens den anden specifikt fokuserer på forskningsbaserede startups og spinout-virksomheder fra regionens videns- og forskningsmiljøer. Formålet med de to summits er at understøtte videndeling og netværk investorerne imellem samt give kapitalsøgende startups mulighed for at pitche. Foruden de to hovedarrangementer afholdes hen over året en række mindre arrangementer og events for startupøkosystemet i samarbejde med partnerne.

  INCUBA er operatør på Aarhus Investor Summit, og partnerkredsen tæller desuden Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, The Link, Vækstfonden, DanBAN - Danish Business Angels, DLA Piper, Danske Bank og Potter Clarkson.

  Vil du vide mere om Aarhus Investor Summit?
  Sidst opdateret: 1. juli 2024