Gå til hovedindhold

VIA University College

Aarhus Kommunes samarbejde med VIA University College bidrager til vækst og jobskabelse, videreudvikling af Aarhus som en attraktiv uddannelsesby og medvirker til udviklingen af et bedre samfund.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Kommune og VIA University College er partnere med en ambition om at samskabe løsninger på samfundsmæssige udfordringer.

  Samarbejdsaftalen er en rammeaftale, der udgør en bred og konstruktiv ramme for realisering af konkrete initiativer, projekter og ideer, der måtte opstå blandt ansatte, studerende og borgere. Samtidig inspirerer aftalen til nye samarbejder og relationer.

  VIA University College uddanner i tæt samspil med Aarhus Kommune fremtidens arbejdskraft til løsning af en lang række velfærdsopgaver i kommunen. Formålet er at indgå i endnu tættere samarbejde om løbende at videreudvikle uddannelserne, så de matcher arbejdsmarkedets og fremtidens behov –inden for både den offentlige og den private sektor.

  Aftalen omfatter samarbejde om forsknings- og innovationsprojekter, internationalisering og øget videnoverførsel samt praktisk anvendelse i både private og offentlige virksomheder.

  Vil du vide mere om VIA University College?
  Sidst opdateret: 18. september 2023