Gå til hovedindhold

Informationsmøder om fremtidens bæredygtige byliv

Som optakt til det årlige by-event GreenLight Aarhus, inviterer den erhvervsdrivende forening bag til fire informationsmøder, hvor du har mulighed for at høre mere om by-eventet, og hvordan det aarhusianske bysamfund kan inspirere og uddanne hinanden til fremtidens bæredygtige byliv.

 • Læs op

Indhold

  By-eventet Greenlight Aarhus afholdes i år den 29. marts til 3. april og involverer både erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kommune, kultur- og foreningsliv og den enkelte borger med det formål, at Aarhus som bysamfund samles om den grønne dagsorden.

  Greenlight Aarhus blev for første gang afholdt i marts 2021 med 57 aktiviteter arrangeret af mere end 100 aktører. By-eventet afholdes hvert år i marts frem til år 2030.

  Foreningen og samarbejdspartnere bag har ambitioner om at sætte Aarhus på landkortet som bæredygtig spydspids og europæisk samlingssted for den grønne agenda.

  Greenlight Aarhus 2022 er i år udvidet til seks dage heraf tre dage med fokus på B2B og tre dage med fokus på B2C. Programmet er en online open-source platform, hvor alle kan deltage ved at oprette en profil og melde bæredygtige aktiviteter ind. Programmet åbner fra den 15. januar og løber frem til afviklingen.

  Som ”Omstiller” i by-eventet får man mulighed for at vise sine bæredygtige handlinger til inspiration for andre, og man bidrager dermed til, at Aarhus bevæger sig i en grønnere, mere bæredygtig og klimavenlig retning.

  Informationsmøder med Omstillere som værter
  Som optakt til Greenlight Aarhus 2022 afholdes fire informationsmøder, hvor det er muligt at møde Omstillere og blive klædt på til, hvordan man konkret kan deltage:

  • Januar kl. 8:30 – 9:45, hvor Bestseller er vært
  • Februar kl. 8:30 – 9:45, hvor Salling er vært
  • Marts kl. 8:30 – 9:45, hvor Aarhus Teater er vært
  • Marts kl. 8:30 – 9:45, hvor Sct. Pauls Kirke er vært

  Du kan læse mere om by-eventet og informationsmøderne på:
  Informationsmøder - Greenlight (greenlightaarhus.com)

   

   

  Sidst opdateret: 18. september 2023