Gå til hovedindhold

Bliv klogere på udbudsprocessen fra en leverandørvinkel

Torsdag d. 28. april afholder Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune ”Bliv klogere på udbudsprocessen fra en leverandørvinkel”. Arrangementet er et led i det 4-årige partnerskab, hvor Erhverv Aarhus er centrum for et styrket samarbejde mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud i Aarhus Kommune. Formålet er at bygge bro så byens brede erhvervsliv og Indkøb og Udbud kommer tættere på hinanden ved øget fokus på dialog og videndeling.

 • Læs op

Indhold

  Arrangementet er målrettet virksomheder, der gerne vil have bedre indblik i Aarhus Kommunes udbudsplan. Derudover vil der være oplæg omkring udbudsprocessen fra Aarhus Kommune set fra en leverandørvinkel – herunder hvad der ligger i de forskellige dele af processen, og hvornår man kan påvirke processen.

  Til arrangementet er der også release på en flyer med 8 gode råd til udbud i Aarhus Kommune. Formålet er, at de gode råd skal medvirke til at gøre det mere overskueligt for virksomheder at komme i gang med udbud.

   

  Program:

  Velkomst v/ Jesper Theil, konstitueret direktør, Erhverv Aarhus

  Præsentation af Aarhus Kommunes udbudsplan v/ Anette Juhl Winther, indkøbs- og udbudschef, Aarhus Kommune

  Oplæg om udbudsprocessen set fra en leverandørvinkel v/ Hanne Kabel, specialkonsulent og Marianne Dauding, udbudskonsulent

  Release på flyer ”8 gode råd til udbud i Aarhus Kommune” – udarbejdet i et samarbejde mellem Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune v/ Sara Villemoes, specialkonsulent v/ Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune

  Farvel og tak for i dag v/ Jesper Theil og Anette Juhl Winther

   

  Arrangementet er gratis og finder sted i Scandic Aarhus City. Dog opkræves et no show fee på 300,- ex. moms ved udeblivelse.

  Læs mere om samarbejdsprojektet og tidligere arrangementer i et interview med specialkonsulent, Sara Villemoes, bragt i KommuneFokus i februar 2022. 

  Sidst opdateret: 18. september 2023