Gå til hovedindhold

Januar

Speeddating for sundhedsaktører i Aarhus-området

Virksomheder og andre aktører inden for sundhedsløsninger knytter tættere bånd. For nylig speeddatede sundhedsaktører på DokkX i Aarhus for at styrke samarbejdet og gøde jorden for ny innovation i branchen. Det var første event af sin slags, men ikke det sidste.

Er metauniverset det nye sort indenfor innovation hos danske virksomheder?

Hvad er metauniverset - og hvad kan DU egentlig bruge det til i din virksomhed? Det var blandt de spørgsmål, som blev forsøgt besvaret ved en spændende techtalk hostet af it-entusiastiske virksomheder, Stibo Accelerator, Grundfos, SynergyXR og Tech City Aarhus den 26. januar.

Aarhusiansk skibsarkitekt vinder DI-Pris

Radikal grøn nytænkning med globalt udsyn skaffer OSK-Shiptech A/S DI Østjyllands initiativpris 2022.

Konkrete bud på at styrke erhvervsuddannelserne

Alt for få tager en erhvervsuddannelse til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter faglært arbejdskraft. Det truer den offentlige ældreomsorg, den grønne omstilling og erhvervslivets muligheder for at vækste. e fleste er enige om, at der skal ske noget radikalt. Men det er straks værre, når det kommer til spørgsmålet om, HVAD vi skal gøre.

It-virksomheder søger desperat efter ansatte med erfaring indenfor cybersikkerhed, imens nyuddannede søger flere startstillinger

Ved siden af sin it-virksomhed, Heyhack, underviser medstifter Anders Skovsgaard i it-sikkerhed på Aarhus Universitet. Her møder han hvert år studerende, som hungrer efter en karriere indenfor cybersikkerhed. Problemet er blot, at de fleste virksomheder søger ansatte med solid erfaring.

"Sejlsportens Tour de France" kommer til Aarhus

»Sejlsportens Tour de France«, som The Ocean Race blev kaldt på Nytårsbriefing 2023, kommer til Aarhus til sommer. The Ocean Race er verdens måske største og mest krævende sportsbegivenhed. For første gang i historien er Aarhus og Danmark at finde på ruten rundt om planeten.