Gå til hovedindhold

November

Nye regler i Aarhus: Højst 1 minuts tomgang

For at mindske luftforurening og bilstøj har Aarhus Byråd besluttet, at det nu kun er tilladt at holde i tomgang i op til 1 minut i hele Aarhus Kommune. Det gælder, uanset om du kører i varevogn, lastbil, bus, taxa, personbil, motorcykel eller knallert, og det gælder på både offentlige og private områder.

Fire entreprenør-teams kan byde på at bygge nyt atletikstadion og Sportens Hus

Det rekreative område Kongelunden i Aarhus skal have en moderne og sammenhængende idrætsby med moderne og åbne faciliteter. Fire teams er nu prækvalificeret til at afgive tilbud på opførelsen af et nyt atletikstadion og faciliteter til bl.a. elite- og talentsport.

Borgmester og rådmand i Ukraine med hjælpe-program

En større delegation af specialister, erhvervsfolk og embedsfolk er med borgmesteren og Teknik- og Miljørådmanden i spidsen i disse dage på besøg i Lviv for at forberede den direkte hjælp til venskabsbyen i det vestlige Ukraine.

Aarhus Havn skal omdannes til aktieselskab

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Danmarks vigtigste erhvervshavn, Aarhus Havn, skal i lighed med andre af landets store havne være et aktieselskab i stedet for en kommunal selvstyrehavn.

Nyt hovedkontor i Aarhus: 350 nye arbejdspladser flytter ind

LIDL har rykket sit danske hovedkontor til Aarhus, og fredag den 17. november havde de officiel indvielse af det nye domicil ved Godsbanen i Aarhus. Med sig bringer LIDL 350 nye arbejdspladser, som i fremtiden vil have deres daglige gang i Aarhus.