Gå til hovedindhold

Januar

Grøn energi-gigant opbygger stort kraftcenter i Aarhus

Den grønne energi-gigant Nature Energy har ambitioner om at opbygge et større kraftcenter i Aarhus med ekspertise inden for grøn omstilling og energiforsyning. Nature Energy har valgt at etablere sig i innovationsmiljøet i Agro Food Park, hvor de første 50 medarbejdere allerede er på vej.

Fremtidens digitale vandmåler skal hjælpe aarhusianerne med at spare på vandet

Digitale vandmålere skal i fremtiden gøre det lettere og bedre at være kunde i Aarhus Vand. Sammen med Kamstrup og Systematic skal digitaliseringen af nye vandmålere løftes.

Aarhusianske virksomheder er udfordrede, men flertallet forventer positiv udvikling i 2024

Erhvervslivet i Aarhus viser vækst, og trods øget usikkerhed er der fortsat tro på fremtiden. To nye rapporter fra eStatistik og Silverlining Research har taget temperaturen på den aktuelle erhvervssituation i Aarhus.

Se eller gense årets Nytårsbriefing 2024

600 erhvervsledere og beslutningstagere deltog på Aarhus Rådhus den 10. januar 2024 til den årlige Nytårsbriefing. Vi optog det, så du nu har mulighed for at se eller gense hele Nytårsbriefingen.

Virksomheder bidrager til et bedre havmiljø gennem østjysk havsamarbejde

Syv kommuner i det østjyske havsamarbejde lancerer et nyt koncept for virksomheder, der fremover kan bidrage direkte til at skabe bedre et havmiljø. Energi- og rådgivningsvirksomheden NRGi er klar til indgå en pilot-aftale med havsamarbejdet, som skal bringe livet tilbage under overfladen.