Gå til hovedindhold

Juni

Scaleup har fået endnu en millioninvestering til udvikling af kvantecomputere – til medicin

Danske Kvantify har sikret DKK 75 millioner i en seed-runde ledet af Dreamcraft ventures, hvor Lundbeckfonden BioCapital og 2degrees også deltager.

Aarhusianerne har pantet 300.000 genbrugskopper

På godt 5 måneder har aarhusianerne pantet knap 300.000 genbrugelige to go-kopper. Hvis hver pantet kop har erstattet en engangskop betyder det, at byen allerede nu har sparet, hvad der svarer til ca. 3000 fyldte affaldsspande med engangskopper.

Plads til flere gæster med stor ny hoteludvidelse

Forretningsfolk, private hotelgæster og borgere i Aarhus kan se frem til en udvidelse af Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager der giver plads til flere gæster med 161 nye værelser. Dagens begivenhed blev markeret med et første spadestik, hvor Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard deltog.

Nyt investeringsråd i Aarhus satser på sundhedsinnovation

Aarhus Byråd har etableret en ny sundhedsfond på 105 millioner kroner, der skal styrke ældre aarhusianeres sundhed gennem innovative løsninger.

Aarhus får nyt atletikstadion og Sportens Hus med åbenhed og genbrug

Vinderen af konkurrencen om et nyt atletikstadion og Sportens Hus i Kongelunden, Aarhus er fundet. Elite-atleter og motionister kan se frem til et projekt, hvor sporten er i centrum og synlig – og med fokus på genbrug.

Aarhus Vand indgår samarbejde med Singapore

I Singapore arbejder forsyningen under ekstreme forhold med lidt plads, knaphed på vand og skybrudsregn. Løsningerne er tilsvarende højteknologiske og værd at lade sig inspirere af. Derfor har Aarhus Vand underskrevet en samarbejdsaftale med PUB Singapore.