Gå til hovedindhold

Maj

AI-startup rejser endnu engang tocifret millioninvestering

Aarhusianske Capturi har sikret sig medvind fra et investeringssyndikat, som kommer efter, at de på kort tid har skabt imponerende resultater. Den friske kapital er endnu et skridt mod resten af det europæiske marked.

Hurtigvoksende startup bliver en del af Googles accelerator program

Aarhusianske Hakio udbyder en maskinlæringsplatform til at håndtere voksende et affaldsproblem i modeindustrien. Nu skal Google hjælpe med at skalere.

Økosystemet mødes endnu engang til stort startup event i Aarhus

Nonprofitorganisationen, Startup Aarhus, byder endnu engang velkommen til Aarhus Townhall der samler mere end 500 founders, investorer og communityfolk.

Iværksætterrejsen: “Vi sad med følelsen af, at det hele var ved at smuldre mellem hænderne på os.”

Healthtech-startuppen MedicQuant var igennem flere op- og nedture, før de landede deres første investering. Nu er målet at indtage det amerikanske og europæiske marked inden for få år.

Aarhus Vands bestyrelse kåret som landets bedste offentlige bestyrelse

Der er 4.000 offentlige bestyrelser i Danmark, og Aarhus Vands bestyrelse kan nu kalde sig årets bedste. Det er Forum for Offentlige Bestyrelser, der i dag har uddelt ”Årets Offentlige bestyrelsespris”, og den gik til bestyrelsen i det aarhusianske vandselskab.

Spændende ændring af indkøbsvaner skal nedbringe CO2 i Aarhus

Nu er det slut med at få leveret kuglepenne og papir flere gange om ugen for 10 offentlige institutioner i Aarhus. Ved kun at modtage én ugentlig levering fra firmaet Lyreco, er antallet af leveringer reduceret med 10 %. Forsøget er sat i gang i regi af Klimaalliancen Aarhus med henblik på at reducere CO2-udledningen i Aarhus.