Gå til hovedindhold

Marts

Kunstig intelligens skal være med til at løse klimaudfordringen

TechCircle’s nye challenge fokuserer specifikt på at finde og synliggøre kilder til CO2-udledninger ved hjælp af kunstig intelligens. Og din virksomhed kan komme med.

Scale-up sikrer 300 millioner kroner: Den første virksomhed som opnår licens efter nye regler

I et forsøg på at gøre kløften mindre mellem forbrugere og detailhandlere, sikrer danske Anyday 300 millioner kroner i gældsfunding fra et nordisk kreditinstitut og sikrer den nødvendige licens.

Aarhusianske tech-startups og -scaleups melder klar til opsving

Efter et par økonomisk hårde år viser en ny analyse, at startups og scaleups i INCUBA melder klar til opsving og vækst i 2024 efter 1,4 milliarder kroner i investeringer.

Dansk bæredygtig krabbe-startup sikrer investering fra stor hollandsk investor

En ny spiller på markedet for bæredygtigt dyrefoder har set dagens lys. Decameal fra Aarhus har fået en investering af den hollandske accelerator Rockstart. 

Novo Nordisk Fonden investerer 180 millioner kroner i innovationssamarbejde mellem universitet og industri

ODIN er den første Open Innovation in Science-platform (OIS) i Danmark. Det blev etableret som et treårigt pilotprojekt fra 2020-2023, mellem Aarhus Universitet og internationale medicinalvirksomheder. Nu bliver der holdt liv i det.

Aarhus-baseret XR Startup rejser igen et tocifret millionbeløb

Den nye investering illustrerer en vigtig milepæl på Aarhus-startuppens rejse, som signalere tillid til deres teknologi og giver plads til at kunne ekspandere til udlandet.