Gå til hovedindhold

Første spadestik til nyt eventyr

Den kendte outdoor-kæde Eventyrsport ser frem til fredag kl. 15. Efter 18 måneders forberedelser sættes første feltspadestik til den østjyske virksomheds nye hovedkontor på Mosegårdsvænget 3 i Hasselager. Med til spadestikket er borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard.

 • Læs op

Indhold


  “Fredag er en meget stor dag for os, hvor vi kan stikke feltspaden i jorden til vores nye hovedkontor. Kundernes store efterspørgsel har nemlig betydet, at vi er løbet tør for plads. I dag har vi lagre på to forskellige lokationer og tre forskellige medarbejderkantiner. Med vores nye hovedkontor får vi samlet det hele under samme tag. Lige fra administration til robotstyret lager. Med byggeriet vil vi skabe endnu bedre arbejdsvilkår for vores medarbejdere og give vores kunder endnu bedre service i vores webshop og fysiske butikker,”
   siger Lars Sejer Sørensen.  

  Attraktivt arbejdsmiljø 

  Eventyrsports kommende hovedkontor bliver på 10.000 kvm/2 og forventes klar til indflytning i sommerferien næste år, hvor der naturligvis også bliver plads til kædens succesfulde webshop. Derfor vil nogen måske vurdere, at et nyt byggeri vil være oplagt nabo til den østjyske motorvej, hvor pakkebilerne kan suse afsted. Men sådan er det ikke for Eventyrsports Lars Sejer Sørensen.  

  “En placering med højt til himlen i rolige og grønne omgivelser vægter højere end naboskab til E45, fordi vores nye hovedkontor bliver hjertet i Eventyrsport. Alene det at være et par kilometer væk fra motorvejen gør en forskel. På vores kommende hovedkontor kan vi åbne vinduerne uden meget støj og holde møder uden for i den friske luft. Det betyder meget for os, fordi vi vægter et attraktivt arbejdsmiljø meget højt. Forhåbentlig bliver stedet også en god oplevelse for vores kunder. Som noget nyt får de mulighed for at hente deres online-køb på vores kommende adresse, når byggeriet står klar,” forklarer Lars Sejer Sørensen.  

  Administrerende Direktør og ejer af Eventyrsport, Lars Sejer Sørensen.

  Tilfredse medarbejdere og kunder 

  Eventyrsports store succes er ikke gået ubemærket hen. Der har været rift om at sælge en byggegrund til outdoor-kædens nye hovedkontor. Trods interessante bejlere har kæden valgt at blive i Aarhus Kommune, selvom det ikke er den billigste løsning. Én af årsagerne er, at kæden har stor succes med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i området, og det er meget mere værd end en mulig billig byggegrund.  

  “Vi er beriget af dygtige medarbejdere. Mange vil gerne vil arbejde hos os. Vi nyder også godt af det gode studiemiljø i Aarhus. Flere vælger at arbejde for os under deres studietid. Nogle fortsætter endda med at tage vagter, selvom de er færdige med uddannelsen. Det er vi stolte af. Medarbejderne er og bliver kernen i vores forretning. Med det nye hovedkontor kan vi gøre vores arbejdsplads endnu mere attraktiv. Det bliver nemlig også der, at alle nuværende og kommende medarbejdere får uddannelse og træning i vores koncept og produkter. Vi tror på, at gode omgivelser også giver god læring, så vi fortsat kan give vores kunder femstjernede oplevelser,” siger direktør Lars Sejer Sørensen, Eventyrsport.  

  FAKTA OM EVENTYRSPORT 

  • Grundlagt og ejet af Lars Sejer Sørensen i 1996. 
  • Kæde med 15 fysiske butikker  
  • Webshop med TrustPilot-rating på 4,9 ud af 5
  • Det nye hovedkontor kommer til at ligge på Mosegårdsvænget 3, 8361 i Hasselager 
  Sidst opdateret: 18. september 2023