Gå til hovedindhold

Aarhus Vand åbner deres nye domicil i The Spring

I dag, den 9. januar 2023, åbner Aarhus Vand deres nye domicil i The Spring i den sydlige del af Aarhus.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Vand har netop slået dørene op til deres nye domicil, som ligger på Hasselager Alle 29 i Viby J. På åbningsdagen blev der budt velkommen til samarbejdspartnere og medarbejdere, som nu er samlet under et tag.

  Dermed bliver det nye hovedsæde også en del af The Spring, som er et fysisk innovationsdistriktet for vandteknologi i Aarhus.

  Formålet er at samle de forskellige aktører inden for vandsektoren i Danmark, og at området om 10-15 år er hjemsted for over 100 virksomheder og videninstitutioner samt huser mere end 3.000 arbejdspladser. The Spring er en del af Water Valley Denmark.

  Det nye domicil afspejler Aarhus Vand identitet fra facedeudtrykkets billede på en vandoverflade i bevægelse, til materialevalg og udformning af atriet til synlig regnvandshåndtering, som både klimatilpasning og rekreativt element i det omgivende landskab. Præcis som Aarhus Vand arbejder med bæredygtige vandløsninger rundt omkring i Aarhus og ude i verden.

  Domicilet er tegnet af CEBRA-arkitekter. Totalentreprenør er Raundahl & Moesby A/S og rådgivende ingeniører er NIRAS og Viggo Madsen rådgivende ingeniører.

  Hvis du ønsker at vide mere om The Spring og aktørerne i området, så tag fat  Helle Friis, Peter Rasmussen eller Søren Madsen

  Læs mere om The Spring

  Læs mere om Aarhus Vand

  Sidst opdateret: 18. september 2023