Gå til hovedindhold

Danske vand-startups fik unik mulighed for at rejse kapital ved internationalt investor-event i Aarhus

Ikke mindre end 40 startups – herunder syv danske, har netop pitchet til Tech Tour eventet, Tech Tour – Water Tech, der blev afholdt i The Spring i Aarhus den 10.-11. maj 2023. Det første investor-event udelukkende med fokus på vandteknologiske løsninger.

 • Læs op

Indhold

  Interessen for at deltage har været stor, og mere end 80 virksomheder fra 24 forskellige lande har søgt om at pitche for investorer og øvrige aktører i branchen – og 40 start-ups kom altså gennem nåleøjet. Det er alle start-ups, der arbejder med løsninger inden for vand og som på hver sin måde, bidrager til at løse verdens vandproblemer.

   

  Aarhusianske Aguardio var blandt de udvalgte

  Blandt de udvalgte var danske Aguardio, som holder til i The Spring i Aarhus. Aguardio producerer løsninger, der hjælper folk med at føre en mere bæredygtig og klimavenlig livsstil ved at reducere mængden af vand og energi, der bliver brugt i badet. Thomas Munch-Laursen, founder og CEO i Aguardio, udtaler om muligheden:

  ”Vi er super glade og taknemmelige for at få mulighed for at pitche vores løsninger til Tech Tour – Water Tech eventet i Aarhus. Det er en unik mulighed for Aguardio at mødes med førende Water Tech investorer, stakeholders samt teknologivirksomheder, der alle arbejder med at løse nuværende og fremtidige udfordringer inden for Water Tech”.

   

  International anerkendelse af dansk vandteknologi

  At det har lykkedes at få så markant et investorevent til Aarhus, har været en proces mellem CLEAN – Danmarks Miljøklynge og Tech Tour. CLEAN arbejder for at gøre danske virksomheder verdensførende inden for miljøområdet, og har derfor en bred kontakt til danske miljø-startups. Michael Johansen, Head of Business Development hos CLEAN, udtaler:

  ”Vi er stolte over at det lykkedes at få så mange internationale investorer og startups inden for vand til at samles i The Spring i Aarhus. Det vidner om international anerkendelse af dansk vandteknologi, og med iscenesættelsen i The Spring får danske vandstartups så at sige hjemmebanefordelen, som kan gøre en forskel, også på længere sigt”.

  Eventen blev afholdt i samarbejde med Aarhus Kommune, Kromann Reumert, Aarhus Vand og CLEAN samt øvrige partnere som Water Valley Denmark, Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi, International Cleantech Network, Startup Aarhus og Water Alliance.

   

  Om Tech Tour

  Tech Tour er ét af verdens førende investornetværk, og arrangerer og koordinerer events, der fungerer som platform for interaktion mellem førende iværksættere, investorer og industriaktører. Tech Tours begivenheder samler hele det teknologiske økosystem af lokale og globale aktører. På den måde skabes et europæisk netværk, der fremmer udvekslingen af ​​ideer og styrker unge, dynamiske virksomheder. Det er første gang nogensinde, at der afholdes et event udelukkende med fokus på vandteknologi.

  Sidst opdateret: 18. september 2023