Gå til hovedindhold

Food Festival åbner for tilmeldinger til årets program

Food Festival 1.-3. september 2023 er Danmarks største madevent med knap 30.000 gæster. Festiva-len, der foregår på Tangkrogen i Aarhus, byder på tre dage med madoplevelser, smagsprøver, work-shops og stande. Nu kan fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere og organisationer tilmelde sig årets program.

Der er flere muligheder for at deltage, og fristen er 1. juni 2023.
Læs mere om, hvordan I tager del i Food Festival her.

 • Læs op

Indhold


  Vil I være med til at skabe årets Food Festival, er der fire enkle måder at være med på. I kan booke en aktivitetsstand i en af de mange festivalområder, arrangere en workshop, smagning eller et oplæg til en af festivalens scener, lave aktiviteter for børn og unge eller I kan afholde jeres næste branchevent på festival.

  Food Festival åbner fredag den 1. september kl. 13.00 og slutter søndag den 3. september kl. 17.00

  Book en stand på Food Festival og få et godt udstillingsvindue til jeres organisation og produkter. Jeres budskabet skal være madrelevant og byder på involverende madaktiviteter. Priserne for en stand varierer alt efter set-up, hvor I kan vælge alt fra 9 m2 og op til over 100m2.

  Vær med i sceneprogrammet og afhold en masterclass, smagning eller workshop på en af Food Festivals fire scener. Du får mulighed for at sprede dit budskab til en store gruppe madinteresserede gæster og give dem tips og tricks med udgangspunkt i dine kerneområder.

  Lav aktiviteter for skoleelever og børn og sæt jeres præg på den opvoksende generation. Food Festival har et helt område dedikeret til mad i børnehøjde med lærerige og sjove aktiviteter.

  Afhold jeres næste branchearrangement på Food Festival  og få nogle helt særlige rammer om jeres event. Med mere end 250 fødevarevirksomheder har festivalen nogle unikke rammer, hvor I kan profilere jeres institution, branche og/eller netværk på en anderledes.

  Food Festival er en nøglebegivenhed for fødevarebranchen 

  Med 250 fødevarevirksomheder og tusindvis af branchefolk har Food Festival markeret sig som en nøglebegivenhed for fødevarebranchen.

  ”Food Festival skal fortsat være det sted, der samler fødevarebranchen. Vi glæder os til at skabe årets Food Festival sammen med tidligere og nye samarbejdspartnere, og vi inviterer alle, der vil være en del af Food Festival, til at byde ind i årets program, så vi sammen kan vise danskerne, at fødevarebranchen står for innovation, bæredygtighed og kvalitet” afslutter Anna Lund, direktør for FOOD Aarhus og Food Festival. 

  Læs mere om, hvordan I bliver en del af programmet til årets Food Festival 1.-3. september her.

  Link til Food Festival

  Fakta

  • Food Festival er med cirka 30.000 gæster Danmarks største madevent.

  • Over 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere og organisationer
   bidrager med aktiviteter og madoplevelser.

  • 1-3. september 2023 på Tangkrogen i Aarhus

  • Food Organisation of Denmark står bag festival, der i år fejrer 10-års jubilæum.
  Sidst opdateret: 18. september 2023