Gå til hovedindhold

IFF slår dørene op til nyt innovativt aromalaboratorie i Aarhus

Den 22. marts kunne IFF endeligt klippe båndet til deres nye aromalaboratorie ved en festlig åbningsevent på Brabrand-sitet, hvor blandt andre Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard deltog i begivenhederne.

 • Læs op

Indhold

  Med åbningen af det nye innovationscenter markeres en vigtig milepæl i integrationen af IFF og Dupont, efter IFF opkøbte Dupont Nutrition & Biosciences i 2021.

  Dermed har IFF nu hele deres produktportefølje af fødevareingredienser samlet under ét tag her i Aarhus som det eneste sted i det globale IFF.

  Med åbningen af de nye faciliteter styrkes Aarhus’ i forvejen markante rolle på det internationale marked og innovation indenfor fødevarer og ingredienser. Som fødevarerelateret virksomhed i Aarhus-området er der nemlig optimale muligheder for at udnytte stærke forskerkompetencer i udviklingen af fremtidens løsninger, da det østjyske område har den højeste koncentration af fødevarerelateret viden i Europa på tværs af hele værdikæden fra jord til bord.

  IFF spiller ligeledes en markant rolle i Internationale Community i Aarhus, da de som global virksomhed er med til at styrke byens åbenhed, mangfoldighed og internationalisering. Det gør de blandet andet ved at tiltrække de bedste forskere og talenter fra hele verden til Aarhus.

  På verdensplan beskæftiger IFF ca. 24.000 medarbejdere, hvor ca. 3.000 af dem er forskere. I Danmark har IFF fire lokationer, herunder forsknings- og innovationscenteret i Brabrand, der har ca. 400 medarbejdere.

  Sidst opdateret: 18. september 2023