Gå til hovedindhold

Nyt hovedkontor i Aarhus: 350 nye arbejdspladser flytter ind

LIDL har rykket sit danske hovedkontor til Aarhus, og fredag den 17. november havde de officiel indvielse af det nye domicil ved Godsbanen i Aarhus. Med sig bringer LIDL 350 nye arbejdspladser, som i fremtiden vil have deres daglige gang i Aarhus.

 • Læs op

Indhold

  Godt tre år efter det første spadestik er LIDL nu flyttet ind i det nye hovedkontor, som ligger på de gamle Godsbanearealer i det centrale Aarhus.

  ”Vi er utroligt begejstrede for at kunne slå dørene op til vores nye domicil på Godsbanen centralt i Aarhus. Vi glæder os til at blive en endnu større del af Aarhus, og vi takker Aarhus Kommune for det gode samarbejde i forbindelse med etableringen og opførelsen af det nye hovedkontor. Hos LIDL glæder vi os også til samarbejdet med erhvervslivet i Aarhus,” fortæller CEO Jens Stratmann.

  Det nye domicil råder over 13.500 m2 kontorer og en 1.200 m2 LIDL koncept-butik, hvor der kan afprøves nye koncepter og initiativer før de bredes ud i landets øvrige LIDL-butikker. Til byggeriet følger også et parkeringshus, som forsyner hele denne del af Godsbanen.

  Det nye domicil er tegnet af LINK Arkitektur og opført af Aarsleff, som har haft entreprisen på det samlede byggeri.

  Hvert år vælger ca. 1.000 virksomheder at flytte til Aarhus, og med tilflytningen af LIDL og deres nye hovedkontor i byen får Aarhus fornøjelsen af 350 nye arbejdspladser.

  Fakta om LIDL Danmarks nye hovedkontor:

  • 13.500 m2 kontor
  • 2.800 m2 konceptbutik i stueetagen samt varegård
  • 2.800 m2 kælder med parkering
  • 9.300 m2 parkeringshus med 360 parkeringspladser

  Se en timelapse med opførelsen af bygningerne her:

  Sidst opdateret: 21. november 2023