Gå til hovedindhold

Økosystemet mødes endnu engang til stort startup event i Aarhus

Nonprofitorganisationen, Startup Aarhus, byder endnu engang velkommen til Aarhus Townhall der samler mere end 500 founders, investorer og communityfolk.

 • Læs op

Indhold

  Nonprofitorganisationen, Startup Aarhus, byder endnu engang velkommen til Aarhus Townhall, der samler mere end 500 founders, investorer og communityfolk.

  Den 23. maj går det løs i Turbinehallen, når Startup Aarhus igen samler det aarhusianske økosystem til Aarhus Townhall. Dørene åbner klokken 17.00 og programmet fortsætter frem til klokken 21.00. Herefter vil festlighederne fortsætte på gastropubben Tir na nÓg.

  Startup Aarhus er en nonprofitorganisation, der er sat i verden for at sætte Aarhus’ startups på verdenskortet. Og netop den mission er noget, som CEO hos Startup Aarhus, Mette Hoberg Tønnesen tager meget seriøst:

  “Vi har et stærkt community af founders og investorer i området, men hvert år kommer der nye til, som skal finde deres vej ind. Townhall er stedet, hvor vi åbner dørene for nye og garvede founders, og hvor udfordringer og muligheder i markedet italesættes. Vores mål er, at Townhall lægger grobund for startups spirende nye idéer, partnerskaber og investeringer.”

  Årets tema handler om overlevelse

  Temaet for dette Townhall ’How NOT to die’ er bestemt noget, de fleste founders kan nikke genkendende til. Inspireret af den legendariske co-founder af Y-Combinator, Paul Graham, og hans essay om “How not to die”, udforskes konceptet om at overleve mod alle odds – og ikke bare overleve, men at trives og komme stærkere ud på den anden side.

  Mette Hoberg Tønnesen vil være årets værtinde og byde velkommen til et stærkt sceneprogram bestående af Sara Naseri, co-founder af Qvin, Geeta Schmidt, co-founder af Humio, Mads Rydahl, co-founder af Proemial, Ditte Højland, co-founder af Textile Change og Maria Flyvbjerg fra HSBC. 

  Sidste del af sceneshowet bliver med et internationalt indspark fra Michael Tefula fra den britiske venturefond Ada Ventures, som også vil afsløre deres ti valgte Ada Angels fra deres nye ‘Angel program’ i Danmark.

  Partnerne som er med til at gøre Townhall muligt er EIFO, Founderment, Clean, The Kitchen og Innovationsfonden, Ada Ventures og Food & Biocluster Danmark. Og har du ikke mulighed for at deltage nu, så kan du heldigvis allerede sætte kryds i kalenderen den 10. oktober, hvor det næste Townhall løber af stablen.

  Artiklen indgår i en række af artikler fra Grow Aarhus sektionen, som er skabt i partnerskabet mellem TechSavvy Media og Tech City Aarhus, som Aarhus Kommune indgår i. Formålet med artiklerne er at skabe endnu mere synlighed om det aarhusianske tech-miljø og innovationsøkosystem.

  Sidst opdateret: 23. maj 2024