Gå til hovedindhold

Partnerskaber

På denne side finder du en oversigt over Smart Aarhus' partnerskaber

 • Læs op

Indhold

  Aarhus City Lab

  Aarhus City Lab er et testcenter for smart city-løsninger og et udstillingsvindue for smart city-initiativer, hvormed man har en digital legeplads for Smart Aarhus og partnere, der kan teste og udvikle nye løsninger til byen i Aarhus.

  Center for innovation i Aarhus

  Innovationspartner for og med hele Aarhus Kommune.

  Tech City Aarhus

  Området omkring Aarhus har en stærk IT- og teknologimiljø, herunder tech-virksomheder, startups samt forskning og uddannelse. Tech-miljøet vokser støt hvert år, og i Aarhus-området voksede det med hele 41 procent fra 2014 til 2021. Denne enorme vækst har ført til en stigende efterspørgsel efter en platform, der forener industrien og lægger grundlaget for netværk og samarbejde mellem de mange tech-virksomheder i Aarhus.

  ITK Aarhus

  ITK er Aarhus Kommunes afdeling for Innovation, Teknologi og Kreativitet. I dag er både by og borgere mere digitale end nogensinde, og ITK arbejder for at finde de løsninger, der bedst favner morgendagens udfordringer og vores fælles hverdag. ITK er Aarhus Kommunes afdeling for Innovation, Teknologi og Kreativitet.

  Nordisk Smart City Netværk

  Det Nordiske Smart City Netværk er et samarbejde mellem 14 byer fra de fem nordiske lande. Målet er sammen at udforske den nordiske måde at arbejde med byudvikling og bæredygtighed på.

  GovTech Midtjylland

  GovTech Midtjylland er et arbejdsfællesskab, der understøtter arbejdet med ny teknologi på tværs af 16 midtjyske kommuner og Region Midtjylland.

  Open and Agile Smart Cities

  Et internationalt smart city-netværk

  Sidst opdateret: 14. december 2023